Etusivu > Referenssit > Yritystapahtumat > Millenium Gaala

Millenium Gaala

RMC oli mukana toteuttamassa Factor Nova Oy:n tuottamaa vuoden 2016 Millennium Gaala -tilaisuutta, jossa jaettiin Millenium-teknologiapalkinto. Millennium-teknologiapalkinto on suomalainen kunnianosoitus ihmisten elämänlaatua parantaville innovaatioille. Palkinto on arvoltaan miljoona euroa ja se jaetaan joka toinen vuosi. Palkinnon jakaa Tekniikan Akatemia TAF ja sen suojelija on Tasavallan Presidentti.

Millenium Gaala järjestettiin Helsingin Yliopiston juhlasalissa, joka korosti tilana tyylikkäästi juhlan arvokkuutta. Tilaa korostettiin juhlan ilmeen mukaisella tilavalaisulla. Tilaisuus kuvattiin ja kuva välitettiin streamina kaikkialle maailmaan katsottavaksi.

Juhlasalissa projisointipintoina käytettiin reunattomia FullWhite -projisointikankaita joilla saatiin luotua visuaalinen ilme puhujien takana ripustetuista screeneistä. Näihin screeneihin ajettiin juhlan logo, esitysmateriaalia ja kamerakuvaa. Juhlalavan puhujien ja esiintyjien äänentoistosta huolehdittiin L´acoustics-, Sennheiser- ja Yamaha-tuotteilla.

Katso lisää yritystapahtumat-referenssejä

Lisätiedot
Tuotanto: Factor Nova
Paikka: Yliopiston juhlasali, Helsinki

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä!

Pasi Välimäki

Pasi Välimäki

Myynti, tuotanto0401737323Lähetä meiliä

Jäikö shoppailusi kesken?

Huomasimme, että teillä jäi ostoskoriin tuotteita.